Ga naar de inhoud

De eerste thema’s van de HUB zijn bekend gemaakt!

Met de zomer hopelijk nog vers in ons hoofd en lijf, is voor de meeste mensen het werkende leven ook weer begonnen. En na een paar weken van rust en focus op andere dingen, zijn we ook voor de HUB voor het kind in beweging weer hard aan het werk gegaan.

Logo-ontwikkelplatform

De drie thema’s

Op dit moment werken we drie thema’s uit, elk in een aantal modules. Wat denken jullie van het soepele kind beweegt weer met lef, het kind met DCD doet weer mee en het kind met beperkingen begeleiden naar sport? Aan de scripts van deze thema’s, dus de inhoudelijke opbouw van de scholingen, wordt op dit moment in overleg met de betrokken experts de laatste hand gelegd. Spannend hoor!
In de scholing zit veel beeldmateriaal verwerkt, de opnames hiervoor zijn in volle gang. Wellicht zag je op de LinkedIn-pagina van de HUB al wel een behind-the-scenes-bericht van deze opnames voorbijkomen of een video waarin de verschillende teamleden die aan de HUB werken zich aan je voorstellen. Volg jij de LinkedIn-pagina (https://www.linkedin.com/company/hub-kind-in-beweging/) al om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen richting de lancering?

Behind the Scenes - HUB

Ook Moodle wordt klaargestoomd om jullie straks warm te kunnen ontvangen. Echt heel fijn dat een flink aantal kinderfysiotherapeuten zich heeft aangemeld om in september de eerste versies van de modules te gaan testen voor we live gaan. Zo toewerkend naar de lancering op 4 oktober worden we met de dag enthousiaster en meer gespannen tegelijk. We hopen natuurlijk van harte dat jullie net zo enthousiast worden als wij van de HUB voor het kind in beweging waar we straks relevante scholingen en elkaar kunnen gaan vinden. Het is een groeiproces, maar straks is de start voor onze centrale plek gemaakt en zetten we stappen richting een leven lang leren en een professionele uitstraling van ons vak.

Ben jij erbij op de lancering van de HUB op 4 oktober tijdens het NVFK-live congres ‘Hup! In beweging’?
Het belooft een goed feest te worden!

Het laatste nieuws