Ga naar de inhoud

Project Campagne ‘promotie vakgebied’

Het projectteam deelt hierbij graag de vorderingen die het team heeft gemaakt voor het ontwikkelen van de campagne voor de promotie van ons vakgebied. Het projectteam bestaat uit Casper Overhaus en Yvonne de Leeuw – van Zaanen en daarnaast is Trui Hanssens – de Ruyver als afgevaardigd bestuurslid aangehaakt voor dit project.

In de afgelopen maanden heeft het team vooral gewerkt aan het op methodische wijze beschrijven van met name het doel van de campagne, de doelgroep en wat de gewenste eindproducten dienen te zijn om de uiteindelijke promotie van de campagne te kunnen verrichten. De beschrijving en onderbouwing zijn gedocumenteerd en reeds ingediend bij het bestuur. 

Momenteel wordt er contact gelegd met bedrijven die ons kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een effectieve campagnestrategie en bij de grafische vormgeving van de campagneproducten. 

Het projectteam is nog steeds op zoek naar een 3de projectlid die samen met Yvonne en Casper de campagne verder helpt ontwikkelen. Hierbij doen zij dan ook een oproep om je te melden als het je leuk lijkt om hierbij te kunnen helpen. Interesse? Neem dan contact op met secretaris@nvbf.nl.

Het laatste nieuws