Ga naar de inhoud

Individueel register KRFnl en SKF

In de periode dat een aantal zorgverzekeraars het praktijkregister van SKF zijn gaan inkopen, is een aantal praktijken overgestapt.

Fysiotherapeuten zelf hadden keuze waar ze in het individuele register bleven. NFP heeft met de gesprekken tussen KNGF en SKF en de intentie tot het opbouwen van een gezamenlijk kwaliteitshuis fysiotherapie individuele leden aangegeven dat ze ook met een praktijk die bij SKF aangesloten was, bij KRFnl ingeschreven konden blijven voor hun individuele register. Nu blijkt het individuele register tot onze grote teleurstelling niet samen te gaan.

Dit betekent voor mensen die werken bij een praktijk ingeschreven in het praktijkregister SKF het volgende: je zult over moeten stappen met je individuele registratie van KRFnl naar SKF anders voldoet de praktijk niet aan de eisen van het praktijkregister. Uitschrijven KRFnl kan t/m 30-11-2024 voor de komende registratieperiode van 2025-2030. Heb je extra vragen kijk dan op: https://www.kwaliteitshuisfysiotherapie.nl/individueel-register/