Ga naar de inhoud

Kick-off plannen intramuraal

Een van de thema’s waar het KNGF zich dit jaar en in de volgende jaren mee gaat bezighouden is intramuraal. Dit betekent structurele aandacht voor de grote groep fysiotherapeuten die intramuraal werkzaam is.

Kick-off plannen intramuraal juli 2024

Om goed invulling te kunnen geven aan dit thema, wil het KNGF ophalen wat er leeft binnen de intramurale fysiotherapie. Waar liggen de wensen vanuit het werkveld? Zien we overeenkomsten in onderwerpen die leven bij intramuraal werkende fysiotherapeuten werkzaam in verschillende settingen? 

Succesvolle eerste bijeenkomst werkveld

Vorige week dinsdag kwam een afvaardiging uit het werkveld (Revalidatie, VVT, ziekenhuizen en verstandelijke gehandicaptenzorg), de wetenschap, BI’s en de KNGF werkorganisatie bijeen. Een waardevolle eerste bijeenkomst waar verschillende onderwerpen besproken zijn zoals belangenbehartiging, scholing en samenwerking. We zien de overeenkomsten en hebben voldoende onderwerpen om gezamenlijk mee aan de slag te gaan. 

Aanwezig zijn bij vervolgbijeenkomst of input leveren?

Na de zomer geven we vervolg aan deze bijeenkomst. En gaan wij graag met meer intramuraal werkende fysiotherapeuten in gesprek. Hiervoor organiseren wij zowel live als online bijeenkomsten. Wil jij hier ook bij zijn? Of wil je al graag input leveren? Stuur een mail naar bestuurslid Linda van Heusden-Scholtalbers via l.vanheusden-scholtalbers.bestuur@kngf.nl of naar adviseur Bouwien Douwes via b.douwes@kngf.nl.

Aankomende activiteiten

Al eerder is aangegeven vanuit het werkveld dat er behoefte is aan meer informatie over het dossier WLZ. Na de zomervakantie staat een webinar over de WLZ op de planning. De definitieve datum en inhoud volgen spoedig. Als je al specifieke vragen hebt waarvan je zou willen dat deze tijdens dit webinar aan bod komen stuur deze dan even in een mail naar b.douwes@kngf.nl.

Het laatste nieuws

Bezoeken van bestuursleden in de regio

Algemeen, Over de vereniging

Vrije zorgkeuze blijft, KNGF tevreden

Beleidsthema's, Politiek en media