Ga naar de inhoud

Was je erbij in Basel? Lees verder over accreditatie

De NVMT heeft voor alle deelnemers aan het IFOMPT-congres in Basel accreditatie aangevraagd. We hebben daarvoor nog wel extra informatie nodig.

team foto nvmt

Een groot aantal Nederlandse deelnemers was begin juni aanwezig op het IFOMPT-congres in Basel. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. In samenwerking met de IFOMPT hebben we eind augustus een accreditatie-aanvraag ingediend bij het Kwaliteitshuis Fysiotherapie voor de registers fysiotherapie en manuele therapie vakinhoudelijk.

De beoordelingsprocedure zal ongeveer zes weken in beslag nemen. Als deze aanvraag positief wordt beoordeeld, dan hebben we wel informatie nodig. Stuur daarvoor een e-mail naar bijeenkomsten@kngf.nl met in de mail je Big-nummer en het bewijs van deelname aan het IFOMPT-congres. Zonder die mail kunnen we de aanvraag niet doen. De beoordelingsprocedure loopt nog, maar het is al wel mogelijk om ons de mail te sturen. 

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op, dat kan via hetzelfde mailadres: bijeenkomsten@kngf.nl.  

Naast onze eigen communicatue op de website en via onze nieuwsbrief krijgen alle Nederlandse deelnemers ook persoonlijk bericht van IFOMPT.

Namens het NVMT-bestuur
Marloes de Graaf en Melvin Bos

Het laatste nieuws